JOGI NYILATKOZAT

A duoasz-konyveles.hu oldalán megjelenő tartalom, így a cikkek, a grafikák, a sajtófotók, a site grafikája vagy bármely más szerzői mű szerzői jogi oltalom alatt áll.
A Tartalom szerzői vagyoni jogainak jogosultja a Duo-Ász 2011 Kft.
A Tartalom idézésére, átvételére kizárólag a forrás és a szerző feltüntetésével és a kiadó írásos beleegyezésével van lehetőség.
Tilos a Tartalom bármely technikai módszerrel, bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a Partner-2000 Kft. írásbeli engedélye nélkül.
A szerzői jogok megsértése polgári jogi, sőt akár büntetőjogi jogkövetkezményekkel is járhat. A Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos jogszabályokban biztosított igényeit a jogsértőkkel szemben érvényesítse.
A Duo-Ász 2011 Kft. törekszik a gyors, pontos és hiteles tájékoztatásra. A tájékoztatásból eredő esetleges károkért, az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
A közzétett információk nem minősülnek tanácsadásnak, ezáltal nem helyettesítik a szakértővel folytatott személyes megbeszélést.